WEJŚCIE GŁÓWNE SIEDZIBY TVN S.A. W WARSZAWIE.

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • KONKURS - I NAGRODA REALIZACYJNA.
Przewiń w dół

TVN-WEJŚCIE GŁÓWNE

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • KONKURS - I NAGRODA REALIZACYJNA.

WEJŚCIE GŁÓWNE SIEDZIBY TVN S.A. W WARSZAWIE.

2022

Dowiedz się więcej
o tym projekcie

I nagroda w konkursie na koncepcję przebudowy wejścia głównego wraz z głównym holem wejściowym w siedzibie głównej TVN S.A. w Warszawie.

W 2016 r. zwyciężyliśmy w ogólnopolskim konkursie na przygotowanie koncepcji przebudowy wejścia głównego do siedziby TVN S.A. w budynku MBC mieszczącym się w Warszawie.

Projekt zakładał całkowitą wymianę fasady wejściowej wraz ze zmianą aranżacji holu recepcyjnego w budynku. Jurorzy docenili stonowaną i elegancką formę zaproponowanego rozwiązania poprawiającego funkcjonalność przestrzeni wejścia głównego do budynku. Przebudowa zrealizowana została w roku 2017.

  • Zakres prac

    Koncepcja + wielobranżowy projekt wykonawczy + nadzór .

  • Powierzchnia

    120m2

Stan pierwotny i koncepcja

Projekt zakładał usunięcie stalowej konstrukcji liter "ITI" przez które prowadziło ówczesne wejście do budynku i zastąpienie ich gładką przezierną fasadą o proporcjonalnych podziałach szklenia.

Projekt wnętrza opiera się na kompozycji z czystych prostych brył lad recepcyjnych wraz z kompozycją zabudów ściennych z wbudowanymi wielkoformatowymi ekranami oraz panelem z logo aktualnego na czas przygotowania projektu właściciela.

All Rights Reserved
© 2024 AJUTO