Nagroda główna

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • KONKURS
  • TVN S.A.
  • BUDYNEK MBC
  • WARSZAWA
Przewiń w dół

TVN - KONKURS 2

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • KONKURS
  • TVN S.A.
  • BUDYNEK MBC
  • WARSZAWA

Nagroda główna

2022

Dowiedz się więcej
o tym projekcie

Nagroda główna w konkursie na koncepcję zmiany aranżacji atrium w siedzibie głównej TVN S.A.

W 2018r. zwyciężyliśmy w międzynarodowym konkursie na koncepcję zmiany aranżacji głównego atrium, stanowiącym centralny punkt budynku MBC mieszczącego główną siedzibę TVN S.A. w Warszawie

Jurorzy docenili stonowaną estetykę, wprowadzenie motywów zieleni oraz niekonwencjonalny pomysł połączenia przeciwległych skrzydeł budynku wewnętrznym łącznikiem w postaci szklanego mostu.

  • Zakres

    Wielobranżowa koncepcja

  • Powierzchnia

    1450 m2

All Rights Reserved
© 2024 AJUTO