Recepcja concierge ze strefą relaksu

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • RECEPCJA CONCIERGE
  • TVN S.A.
  • BUDYNEK MBC
Przewiń w dół

TVN - RECEPCJA

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • RECEPCJA CONCIERGE
  • TVN S.A.
  • BUDYNEK MBC

Recepcja concierge ze strefą relaksu

2022

Dowiedz się więcej
o tym projekcie

Projekt strefy wypoczynkowej wraz z recepcją concierge w siedzibie głównej TVN S.A. w budynku MBC

Aranżacja przestrzeni atrium głównego będącego rozwinięciem idei koncepcji przebudowy atrium z 2018r. Projekt zakłada stworzenie "miejsca spotkań" ze strefą relaksu oraz recepcji concierge dla gości odwiedzających budynek.

Główną wytyczną Inwestora była chęć wykreowania miejsc "oderwanych od biurowej codzienności i nawiązujących do rozrywkowego charakteru ramówki programowej stacji".

  • Zakres prac

    Koncepcja + wielobranżowy projekt wykonawczy + nadzór

  • Powierzchnia

    ca 150 m2

All Rights Reserved
© 2024 AJUTO