Centrum magazynowe działu techniki telewizyjnej TVN

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • MAGAZYNY - PRZESTRZENIE SOCJALNE
Przewiń w dół

TVN - TECHNIKA

SZCZEGÓŁY PROJEKTU
  • MAGAZYNY - PRZESTRZENIE SOCJALNE

Centrum magazynowe działu techniki telewizyjnej TVN

2022

Dowiedz się więcej
o tym projekcie

Projekt zmiany aranżacji i adaptacji hal magazynowych wraz z przestrzeniami socjalnymi.

Na łącznej powierzchni 1500 m2 powstał projekt nowoczesnych magazynów sprzętu telewizyjnego i filmowego. Szczególnie zależało nam na maksymalnym podniesieniu standardu i komfortu osób stanowiących załogę magazynów.

Równolegle z przygotowaniem kompleksowego wielobranżowego projektu wykonawczego uwzględniającego całkowitą wymianę wszystkich instalacji HVAC i elektrycznych powstał projekt aranżacji rozbudowanych węzłów socjalnych mających zapewnić komfort i odpoczynek pracowników.

  • Zakres

    Wielobranżowa koncepcja + projekt budowlany + wielobranżowy projekt wykonawczy + projekt wykonawczy wnętrz + nadzór

  • Powierzchnia

    1500 m2

All Rights Reserved
© 2024 AJUTO